DinSide gir deg MC-nyhetene for 2001

DinSide MC har besøkt München og verdens største motorsykkelutstilling. De nærmeste dagene bringer vi deg de viktigste nyhetene.

Publisert

Verdens største MC-utstilling, Intermot-messen i München, åpnet i år dørene for pressen den 12. september. Intermot-messen går av stabelen annethvert år, og dette er andre gang messen holdes i Münchens nye messeanlegget. Utstillingen sprer seg over hele ni haller og 100.000 kvadratmeter.

Mange nyheter

Det har vært lite lekkasjer i forkant av utstillingen, men noe har vi skrevet om allerede. Yamaha T-max, en scooter med superkrefter, Honda @125, Honda Transalp og Harley-Davidson Super Glide T-sport har du kanskje lest om på DinSide allerede.

Ting som kommer

Fra Italia kan vi blant annet glede oss til Aprilia RST Futura, ETV 1000 og oppgraderte RSV Mille og RSV Mille R. Cagiva utvider Raptorprogrammet med en utgave på 650 kubikk. Cagiva Mito, kanskje er den heftigste 125 kubikeren på markedet, er fortsatt med i programmet.

5507">Benelli viste sin modell Tornado som vi har skrevet om tidligere.

Ducati kommer med ny toppmodell i 996-serien. Nyheten lyder navnet 996 R og ble lansert med brask og bram, pyntet med italienske fotomodeller. Ducati Monster blir endelig motorsterk. Monster S4 får nemlig en modifisert 916-motor. Italienske og eksklusive MV Agusta kommer med tre nye modeller, F4 SPR, F4 Senna og F4 Brutale. SPR og Senna topper effektdiagrammet med respektable 140 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer