Rolls-Royce Cullinan

Dinside herjet med Rolls-Royce til 5,5 millioner!

Rolls-Royce dukket opp på overraskelsesbesøk i Norge, og vi fikk lov til å teste den første SUV-en fra prestisjemerket - på isbane!

SE VIDEO - FØRSTE GANG I NORGE: Rolls-Royce dukket opp med en Cullinan på en BMW xDrive arrangement. Som en av de første i verden fikk vi kjørt den på isbane. Rolls-Royce fra 5.30. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er enkelte etiske leveregler en engelsk gentleman er født med. Ikke snakke med mat i munnen, åpne dørene for andre og stille seg rolig bakerst i køen og vente på tur.

En Rolls-Royce er en «gentlemansbil». Den skal kjøres med eleganse og stil. På engelsk heter det «wafting». Kort forklart, betyr det lett bris. Du skal passere som en lett bris på en varm sommeraften. Forbipasserende skal få tid til å løfte hatten og hilse, og biene skal få lov å fortsette å høste inn nektar, selv om du passerer med få meters avstand.

Her i Norge lever vi mer etter reglene fra Kardemommeby. «Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.»

Vi spiser gjerne med begge albuene på bordet og holder blingsen med begge hender, trenger oss gjennom dørene mens folk er på vei ut, og køkulturen? Bilkøen kanskje, ellers er det ofte «meg først».

Og det er sikkert derfor Rolls-Royce har dratt til Norge med sin første SUV noensinne. Rolls-Royce Cullinan. Hadde engelskmennene fått se hvordan vi fik liv å herje med en del av deres kultur som er rangert på høyde med selveste dronningen, ville det krevd mer enn en kopp te for å takle sjokket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer