Discovery oppdaget

Buskfotografen har fanget noe som definitivt er et Land Rover produkt, og kanskje er det den nye Land Rover Discovery.

Publisert
Sist oppdatert

Det er samarbeidspartner Automedia som spekulerer i at bilen på bildene er Discovery 2004, og sammenholdt med lekkasjer om størrelse og motorer virker det sannsynlig at lillebroren til Range Rover blir større.

Vokser

Discovery 2004 får ifølge ryktene økt akselavstanden til 288 centimeter, og totallengden øker med 12 centimeter til 483 centimeter. Bilen skal også få litt lavere totalhøyde. Fortsatt skal Discovery bygges på separat ramme.

Under panseret er de heteste tipsene en 2,7-liters V6 turbodiesel utviklet i samarbeid med Peugeot, og en 4,2-liters V8 bensinmotor fra Jaguar. Etter hvert vil det også dukke opp en V6 motor som trives best med bensin.

Men…

I redaksjonen klarer vi ikke helt å bli enige om hva som skjuler seg under den kraftige maskeringen. Selv om Discovery er nærmest utskifting, og dermed det mest naturlige alternativet, virker bilen på bildene litt for liten.

Kanskje det heller er den nye, lille Range Roveren det har vært skumlet om, eller kanskje Land Rover er raskere med å fornye volumselgeren Freelander enn det vi hadde regnet med. Døm selv, bildene finner du her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer