Diskré sjarm for tykke lommebøker

Nyheten 28c er det siste avkommet i Fjord Terne-familien. Bli med om bord i nyheten, så forstår du kanskje at noen frivillig bruker 1.250.000 kroner av sparepengene sine på en båt.

Fra sent på 60-tallet kunne norske Fjord titulere seg som ”Europas største båtbyggeri”.

Ensomme terner

Dette er historie. For i dag er Fjord ensbetydende med Fjord Terne: En liten eksklusiv flåte, med fire medlemmer.

Ternene, tidligere kjent som trebåten Aas Terne og senere Hankø Terne, ble adoptert av Fjord på midten av 90-tallet. Familien bestod da av kun to båter: Terne 28 og 24. En lillebror så imidlertid raskt dagens lys, og ble døpt Terne 21. Og i år ble endelig Terne 28c sjøsatt.

Komfort i natten

Nyheten 28c er intet førstesidestoff. For slektskapet til den godt kjente Terne 28 er påtakelig – mye er likt og noe er ulikt. Den største forskjellen mellom de to daycruiserne er at den sistfødte har en mer rommelig kabin. Etter ønske fra kundene. For visst er det godt å seile rundt i en skjærgård badet i solskinn. Men etter dag kommer natt, og et sted må man jo få unnagjort nattens nødvendige hvile. Derfor utviklet Fjord Boats sin Terne 28c – for å tilby de søvnige bedre komfort.

Minicruise med Fjord Terne 28c

Hvorom allting er: Når invitasjonen til å teste en Fjord Terne nå engang havnet på vårt bord, var nyheten 28 C et naturlig valg. Og vi angrer ikke. Opptegnelsene fra vårt minicruise i indre Oslofjord finner du i 17406">Testloggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer