Årets Bil 2021

Disse bestemmer!

Disse avgjør hvem som blir Årets bil og Årets Barskeste bil.

ÅRETS BIL: Her er jurymedlemmene i kåringen av årets bil 2020. Fra Venstre: Ståle Frydenberg, Anders Hovde, Fred Magne Skillebæk, Molly Pettit Grøndal, Rune M. Nesheim, Børre Skiaker og Bård Eker. De kaster ut noen umiddelbare favoritter i løpet av dagen, uten at det nødvendigvis ble deres endelige favoritter når mørket falt på. Video: Embla Hjort-Larsen / Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet har kåret Årets bil siden 2006. Konseptet har vært det samme. Leserne har kåret Folkets Favoritt og Juryen kårer Årets bil og Årets barskeste bil.

Juryen har alltid bestått av personer som har hatt tilknytning til bil og samferdsel, men har stadig vært i endring. I videoen over møter du årets jurymedlemmer. Du kan høre deres favoritter etter testdagen - før de trekker seg tilbake i jurymøtet og kårer årets vinnere.

Utvelgelsen skjer på følgende måte. Vi gir ikke poeng fra 1-10 på de ti bilene vi har til test, men gir poeng fra hver enkelt sin topp 3-liste. Deretter diskuterer man seg fram til en pallplassering. Alle andre havner utenfor.

Årets Bil offentliggjøres 1. desember

Årets Barskeste bil offentliggjøres 2. desember

Dette er årets jurymedlemmer

  • Molly Pettit Grøndal – Programleder og racerbil-kjører
  • Bård Eker – Industridesigner og eier av Eker Group og Hydrolift
  • Børre Skiaker – Generalsekretær i KNA
  • Ståle Frydenlund - Seniorrådgiver og testansvarlig i Norsk elbilforening
  • Anders Hovde – Seniorrådgiver i Kantar
  • Fred Magne skillebæk – Redaksjonssjef i elbil24 og Norges medlem av Car of the Year Europe (COTY)
  • Rune M. Nesheim – Juryleder og testansvarlig Dagbladet og Dinside

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer