Årets Bil 2019 - finale

Disse blir med til finalen i Årets bil

Årets bil-juryen har foreløpig sagt sitt. 40 finalister er blitt til ni. Sjekk hvilke de er - og hvilke biler som ble disket.

ÅRETS BIL: Denne uka avgjøres hvilken av disse elleve som stikker av med seieren i Årets bil 2019.
ÅRETS BIL: Denne uka avgjøres hvilken av disse elleve som stikker av med seieren i Årets bil 2019. Vis mer
Publisert

Årets Bil i Norge avholdes av Dinside, Dagbladet og Autofil. I år var det ekstra mange lanseringer og hele 40 biler var i utgangspunktet nominert. Her kan du lese om alle disse bilene.

Drøyt 45.000 av våre lesere har benyttet vår stemmeboks, og har dermed allerede kåret sin vinner. De stemmene er med på å påvirke juryens avgjørelse. Vår fagjury består ikke av riktig så mange medlemmer, selv om den er rekordstor i år.

Årets Bil-juren har eliminert seg helt ned til ni finalister. Testkjøringen av årets kandidater kjøres i dag, onsdag. Vinneren av Årets Bil 2019 offentliggjøres tirsdag 4. desember.

Dette er årets kandidater - i alfabetisk rekkefølge:

9. Ford Focus

Ford Focus har i flere år vært målestokken for konkurrentene når det gjelder kjøreegenskaper. Den nye er lettere og har et stivere karosseri, har fått mer direkte styring og tre kjøremodus som standard.

Dyrere modeller har aktive dempere. Focus har ikke vokst, men var allerede 12 cm lenger en Golf. Stasjonsvogna har over 600 liters bagasjerom. Velg mellom tresylindrede bensinmotorer på 1 og 1,5 liter (100, 125, 150 og 180 hester) eller 1,5 liters diesel på 95 og 120 hk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer