Disse motorsyklene faller mest i pris

Ofte er det følelser og andre ikke fullt så rasjonelle kriterier som avgjør valget av motorsykkel. Skal du kjøpe brukt sykkel kan du imidlertid gjøre et knallkjøp ved å velge en modell som synker mye i pris.

Publisert

Mange motorsyklister velger brukt sykkel for å spare penger, og DinSide viser deg i dag at det er overraskende mye penger og spare ved å velge riktig modell. Prisen på en del godbiter faller nemlig som lodd, og drømmen om en grom tohjuling kan bli til virkelighet uten og ruinere deg.

Ett år gammel

Hvis du er på jakt etter en ett år gammel sykkel kan det lønne seg å ta en titt på Suzuki TL 1000 S/R og GSX-R 600/750. Vår statistikk viser nemlig at disse syklene faller hele 25 prosent i verdi allerede det første året. Fra Kawasaki har du for eksempel VN 800/1500 Drifter, som faller med henholdsvis 29 og 24 prosent. Vil du ha R-sykkel fra kawasaki ligger ZX-6R litt lenger ned på lista, men den er i høyeste grad i det gode selskap hvis du ser etter nesten nytt.

Honda holder seg godt i pris, men det er fullt mulig å få kjøpt en billig VTR 1000 F Firestorm. Yamaha ligger også høyt i pris og du skal være god for å få en R-sykkel til en billig penge. Fra Yamaha er det stort sett scootere og offroadere som faller mye i pris og den eneste ”R-sykkelen” som finnes her er en YZF 1000 R Thunder Ace.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer