Disse rattlåsene var med i testen:

Disse låsene festes på tvers av rattet.

Publisert

Mega Club

Denne låsen selges gjennom Torshov Bilrekvisita for 699 kroner. Den høye prisen skyldes at denne låsen er den eneste i testen som er FG-godkjent (Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd).

Fordelen med denne låsen er at importøren i Norge refunderer 2.000 kroner av den egenandelen du betaler til ditt forsikringsselskap ved et eventuelt tyveri. Foreløpig har ingen biler med Mega Club montert, blitt stjålet.

Videre er låsen gul og ser meget robust ut. Vi klarte allikevel å klippe av den ene kroken på Mega Club, men dette krever muskler (!).

Challenger

Denne låsen selges gjennom CD-Cardic og Bilvarehuset for 143 kroner. Låsen er testens billigste, og er svært enkel å montere. Låsingen er automatisk og svært solid. Vi klarte ikke på noen måte å fjerne låsen fra bilen. Den hadde vært bedre synlig med en mer ”lysende” farge.

Elephant Lock

Låsen selges gjennom CD Cardic for 279 kroner. Den skiller seg fra de andre de andre med en slags klo som griper rundt eikene i rattet. Derfor er det ikke mulig å kutte rattet og fjerne låsen på den måten. Klippe i stykker låsen er helt umulig, og låsen er ikke mulig å få opp med enkle verktøy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer