Personlige bilskilt

Disse skiltene ble godkjent

Tor Egil har fått mer oppmerksomhet for sine «Innavl»-skilt enn han kanskje hadde håpet.

ETT AV FLERE TUSEN: Tor Egil Syvertsen har fått dette skiltet godkjent, som personlig kjennemerke på sin bil. Foto: Privat
ETT AV FLERE TUSEN: Tor Egil Syvertsen har fått dette skiltet godkjent, som personlig kjennemerke på sin bil. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har aldri blitt stoppet av snuten før. Men etter at jeg fikk disse skiltene har de stoppet meg to ganger, forteller Tor Egil Syvertsen til Dinside.

Sørlendingen, som er bosatt i Trøsken utenfor Sarpsborg i Østfold, kjører rundt med kjennemerket «Innavl» på sin bil - en ordentlig amerikaner, nemlig Chevrolet Tahoe.

- Det var ikke førstevalget. Jeg hadde planlagt å få «Redneck»-skiltene, men de var opptatt. Men nå bor jeg merkelig til, langt inni skauen, så da syntes jeg «Innavl» var morsomt.

- Jeg er fra ei sørlandsbygd, så jeg vet hva innavl er for noe, sier Syvertsen og ler hjertelig.

Enormt engasjement

Personlige bilskilt har skapt et enormt engasjement blant nordmenn generelt og noen bileiere spesielt. Det bevitner blant annet denne artikkelen, som viser hvilke bilmerker som topper skilt-statistikken.

At Vegvesenets server krasjet under åpningen for søknader, beviser også den store interessen det var for knapt ett år siden.

Da åpnet samferdsels-departementet nemlig for at også nordmenn skulle få lov til å kjøre med egne personlige skilter - istedenfor de to vanlige bokstavene, med fem påfølgende tall - om de var og er villige til å betale 9.000 kroner for det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer