Drømme-stasjonsvogn avduket og priset

Vi har i årevis ventet på at Skoda skulle få lov av Volkswagen til å lage en stasjonsvogn-utgave av sin toppmodell Superb. Nå er tillatelsen gitt og snart er bilen på plass i Norge.

Drømme-stasjonsvogn avduket og priset
Publisert
Sist oppdatert

I november legges den ut for salg, i begynnelsen av februar 2010 står de første eksemplarene i butikkene. Bilen vi snakker om heter Skoda Superb, er en 484 centimeter lang og 182 centimeter bred stasjonsvogn og kan friste med gedigen bakseteplass, enormt bagasjerom, en rekke praktiske løsninger, fine kjøreegenskaper og mange spennende motor-, girkasse- og drivlinjealternativer.

Lillebror kom i fjor høst

Hvordan kan vi si så mye positivt om en bil vi ennå ikke har testet? Årsaken er selvsagt at kombi-sedan-utgaven av Skoda Superb ble introdusert i fjor høst og at vi gjentatte ganger har prøvekjørt og testet denne. Stasjonsvognen er selvsagt basert på kombi-sedanen og forskjellen er hovedsakelig at stasjonsvognen har en annerledes og mer familievennlig bakpart.

Kun 14.000 kroner ekstra

En viktig årsak til at vi har latt oss begeistre over andre generasjon Superb - og flere andre Skoda-modeller, for den saks skyld - er de praktiske løsningene, det høye utstyrsnivået og de gunstige prislappene. Og i går ble det klart at den norske Skoda-importøren vil fortsette sin aggressive prising. Importøren kan nemlig opplyse at den vil nøye seg med stasjonsvogntillegg på moderate 14.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer