Drømmebudbil

215 hestekrefter og 18-tommers OZ-felger med 225/40-dekk gjør garantert budbil-jobben morsommere.

Publisert
Sist oppdatert
Drømmebudbil

Drømmebudbil

 1. Store bilder!
Drømmebudbil


Du må imidlertid passe deg for fartsdumper og mye last, Transit Connect X-Press er senket syv centimeter. Bilen er en one-off, og er satt sammen av en gjeng hos Ford i England. Utgangspunktet er en standard Transit Connect med lavt tak og kort akselavstand.

215 hestekrefter

Under panseret er det en 2-liters Duratec RS-motor som er utstyrt med turbo og ladeluftkjøler. Det er den samme som sitter i Focus RS, og den leverer 215 hestekrefter og 310 Nm ved 3.500 o/min. Dette maskineriet skal ved hjelp av en femtrinns girkasse sørge for 0-100 km/t på 7 sekunder og en toppfart på 210 km/t.

I følge pressemeldingen er det ikke mye som er endret i understellet, og poenget skal ha vært å vise at dette er en robust yrkesbil som tåler det meste. Innvendig er det orginale dashbordet kledd med antirefleksmateriale, og seter og ratt er byttet ut med sportsligere varianter.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Ford-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer