Drømmer i California

Volkswagen bygger mange varianter av sin nye Transporter, California er en av de mest attraktive variantene.

Publisert
Sist oppdatert

Er personbefordringsbehovet begrenset oppad til fire personer, og garasjen ikke alt for lav, er nye California ett avgiftsgunstig alternativ. California plasserer seg nært opp til toppmodellen i Transporter-familien, Multivan, i utstyr og komfort. Prisforskjellen for motorsterke varianter er over 150.000 kroner i Californias favør.

Trendy

Det er ikke vanlig at camping og trend går hånd i hånd, men etter at designerne hos Volkswagen selv har tatt ansvaret for interiøret, er det blitt ganske tidsriktig og lekkert. Inntil nylig var det Westfalia som sto for campinginnredningen i mange av Volkswagens campingbiler. Samarbeidet, som har vart siden 1951, er avsluttet etter at konkurrenten Mercedes-Benz ble dominerende eier i Westfalia.

På bildene kan du se hvordan campinginnredning og øvrig innredning som dørpaneler og vinduskarmer smelter sammen på en enhetlig måte. Også utvendig ser tilpasningen bedre ut, for eksempel hevetaket og markisen ser bedre integrert ut.

Fikse løsninger

To campingstoler har fått fast plass i den store bakdøren, og i skyvedøren er det plassert ett campingbord – er det noe erfarne campere setter pris på er det at ting har sin faste plass. Bruken av skap og oppbevaringsrom er viet litt ekstra oppmerksomhet, det er skyve- eller sjalusidører som letter adkomsten betydelig selv om senger eller bord er i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.