Drop Stop stopper pengene og nøklene

Bilen din er full av steder hvor du kan miste ting.

HIT - MEN IKKE LENGER: Hvem har vel ikke mistet en mobil eller en tier eller en hamster (greit, ikke hamster) ned i sprekken mellom setet og midtkonsollen? Foto: Produsenten
HIT - MEN IKKE LENGER: Hvem har vel ikke mistet en mobil eller en tier eller en hamster (greit, ikke hamster) ned i sprekken mellom setet og midtkonsollen? Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fingrene dine ser så beskjedne ut før du mister mobilen eller tjuekroningen ned i sprekken mellom bilsetet og midtkonsollen, men etterpå er de like feite som en kjøttpølse fra en norsk slakter.

Trenger vi egentlig dette mellomrommet til noe fornuftig? Nei. Det vet produsenten bak produktet "Drop Stop", et produktnavn som selv de med bare fjerdeklasse-engelsk forstår betydningen av.

Les også: Kun ett parti vil beholde denne avgfiten

Sperre for småting

Drop Stop lager en slags sperre mellom forsetene i bilen og midtkonsollen, eller den lange, smale greia der girspaken og håndbrekket står, som den gjerne kalles på folkemunne. Sperren fjerner hulrommet der du mister ting, og er i utgangspunktet en ganske smart ting.

Selve sperren er laget av et passe mykt, formelig materiale (neopren), og det skal være så formbart at det kan installeres i nesten enhver bilmodell. Installasjonen består simpelthen av å skyve seteryggen så langt bak som mulig, slik at festet til bilbeltet blir synlig, for deretter å dra det samme festet gjennom et hull i Drop Stop-formen. Deretter er det bare å klemme det myke materiale ned i mellomrommet, som så former seg etter hvor mye plass det er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer