Hurtiglading:

Dropper minuttpris

Bare én aktør igjen.

ENDRER PRISMODELL: Fra 1. juli betaler man bare per kilowattime hos Mer, og ikke lenger per minutt. Foto: Mer Norge
ENDRER PRISMODELL: Fra 1. juli betaler man bare per kilowattime hos Mer, og ikke lenger per minutt. Foto: Mer Norge Vis mer
Publisert

I en e-post til sine kunder opplyser Mer Norge om at selskapet endrer prisstruktur fra 1. juli.

– Vi ser at dette har vært for komplisert i forhold til å kunne estimere og sammenlikne priser, kombinert med høy etterspørsel på denne prismodellen i markedet. Vi ønsker å gjøre det enkelt å lade, og derfor endrer vi nå prismodell, heter det seg fra selskapet.

Per i dag koster det 1,25 kroner per minutt + 4,25 kroner per kWh for å lade på Mers hurtigladere for registrerte kunder. For dropin-kunder er minuttprisen den dobbelte.

Fra 1. juli forsvinner minuttprisingen. Heretter vil Mer kun ta betalt per kilowattime: 6,39 kroner for registrerte kunder og 6,79 kroner for dropin-kunder.

For normallading blir prisene henholdsvis 3,99 og 4,25 kroner per kWt.

Dermed fjernes også selskapets GoEasy-abonnement, som mot 99 kroner per måned gjorde at man slapp å betale minuttpris på laderne.

Mindre rabatt

Endringen utgjør en mindre prisøkning, opplyser Mer.

Selskapet har lenge hatt en ordning der man får 10 prosent rabatt på neste lading om man har ladet for 250 kroner i løpet av en måned og 20 prosent rabatt når man passerer 500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.