Du kan redde Kia

Klokken 13.00 i dag hadde mer enn 5.300 DinSide-lesere gitt sin stemme i vår uhøytidelige meningsmåling. Kia ligger dårlig an - men du kan hjelpe Kia.

Du kan redde Kia
Publisert
Sist oppdatert

Har du sans for Kia? Da er det på tide å gi din stemme i vår meningsmåling. Kia har så langt fått over 700 negative stemmer, og ligger dermed 100 stemmer foran Chrysler, som ifølge stemmegivingen så langt er det nest dårligste bilmerket blant de 37 merkene som markedsføres i Norge. De tre andre koreanske merkene, Daewoo, Hyundai og Ssangyong, har også fått juling i av DinSide-leserne. Disse merkene ligger på henholdsvis tredje-, fjerde- og syvendeplass.

Juling til Audi og Volkswagen

Mange vil nok imidlertid la seg overraske mer over hvordan det går med Audi og Volkswagen. Disse tyske merkene har fått nærmere 300 stemmer hver, noe som henholdsvis femte- og sjetteplass. Også Toyota, som tradisjonelt har en høy standing her i landet, har overraskende nok fått mange stemmer. Toyota ligger så langt på en niendeplass.

Få misliker Mini og Jaguar

I den andre enden av skalaen finner vi Mini og Jaguar, som kun har fått 16 stemmer hver. Også Nissan, Honda, Jeep, Lexus, Subaru, Mazda og Mitsubishi kommer godt ut av det så langt.

Kun én stemme

Men det er altså fortsatt mulig å påvirke avstemmingen, forutsatt at du ikke har stemt før. Det er nemlig kun mulig å avgi én stemme, noe en del lesere tydeligvis ikke har vært klar over. Vår IT-avdeling kan rapportere at enkelte har forsøkt å påvirke resultatet ved å stemme gjentatte ganger på samme merke. Men disse stemmene vil altså ikke bli registrert i oversikten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer