Dyre biler og sexy jenter i Barcelona

Bilutstillinger er gøy. Her finner du noe av det beste bilutstillingen i Barcelona hadde å by på.

Publisert
Sist oppdatert

Bilutstillingen i Barcelona er ikke noen stor opplevelse for deg som skal se det aller nyeste, men legger du vekt på biler med høy siklefaktor er det definitivt et sted å tilbringe tid.

MG XPower SV

XPower er MGs nyeste sporstbil og kommer på markedet i år. Designet er rått og den minste motoren som skal leveres til gatebruk er en en 4,6-liters V8-motor med 326 hestekrefter. Vekten skal ligge rundt 1.450 kilo, og produsenten satser på å kunne vise frem ytelser på rundt fem sekunder fra 0 til 100 kilometer i timen. Toppfarten skal være 273 kilometer i timen.

BMW M3 CSL

Dette er en BMW M3 som er 110 kilo lettere enn den "normale" varianten. Blant annet er taket bygget i karbonfiber i stedet for stål. Effekten er 360 hestekrefter og representanten fra BMW M kunne love en kjøreopplevelse uten om det vanlige.

Bentley Continental GT

Continental GT skal ha en toppfart på over 290 kilometer i timen, og en akselerasjon på fra 0 til 100 på under fem sekunder. Dette er mulig med en seksliters W12 motor som også brukes i Volkswagen Phaeton. I Continental GT er den ustyrt med to turboladere og driver alle hjulene gjennom en ZF girkasse. Effekten er over 500 hestekrefter som Bentley kaller det, og dermed skulle det være nok. Bilen kommer til Norge og vil koste rundt 2,3 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer