Tragisk historie

Dyre Ferrarier står og råtner

Uheldige omstendigheter førte til at 13 Ferrarier - og et par Rolls-Royce - ble parkert og glemt på et jorde utenfor Texas i USA.

TRIST SYN: På et jorde i Texas sto denne samlingen med biler fra Ferrari og ble ødelagt. Det var et trist syn for Ferrari-entusiast Paul Cox som fikk i oppdrag å forsøke å få bilene på veien igjen. Foto: Paul Cox/Silodrome
TRIST SYN: På et jorde i Texas sto denne samlingen med biler fra Ferrari og ble ødelagt. Det var et trist syn for Ferrari-entusiast Paul Cox som fikk i oppdrag å forsøke å få bilene på veien igjen. Foto: Paul Cox/Silodrome Vis mer
Publisert

Det er sjelden man ser noe slik som dette: 13 biler fra sportsbilmerket Ferrari og et par fra luksusprodusenten Rolls-Royce står parkert, glemt og delvis nedgrodd på et jorde, som om de skulle vært utrangerte og usalgbare dieselbiler fra Volkswagen (trykk på bildelenken litt nedenfor, så skjønner du hva vi mener).

Forklaringen på hvordan det kunne skje er både trist og tragisk, ifølge historien og bildene som blant annet er vist og fortalt i nettmagasinet Silodrome.

Bilene tilhørte en advokat som hadde gjort sine saker ganske så bra. Han samlet på biler. Det startet med amerikanske Chevrolet Corvette, før han etterhvert fikk øynene opp for eksotiske, europeiske biler fra Porsche, Lotus og Lamborghini.

Og etter at han begynte å samle på Ferrari, så han seg aldri tilbake ...

Verdi 10 millioner

Til slutt satt han med en samling på 13 biler fra den berømte sportsbil-fabrikken i Maranello; inkludert én Ferrari Testarossa, én Ferrari 308 Quattrovalvole, én Ferrari 400i, to Ferrari 328 og tre Ferrari 348.

For sju år siden ble imidlertid eieren diagnostisert med en alvorlig sykdom. Før han startet på behandlingen for å bli frisk, ordnet han det slik at bilene ble plassert på et sikkert lager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer