Ekstraordinær Continental GT

Eksklusive Mansory tilbyr et tuning-program som gjør Bentley Continental til et kunstverk av et fartsvidunder.

Publisert
Sist oppdatert

I nærheten av Bayreuth i Tyskland holder Kourosh Mansory til. Han har holdt på i 20 år med å spesialtilpasse luksusbiler for kundene.

Uttalte fartsressurser

En Bentley bør tilpasses til å matche eierens livsstil, mener Mansory, og tilbyr det som skal til for å gjøre nettopp din Continental GT særdeles spesiell og eksklusiv. Hvis en standard GT er i treigeste laget for deg kan du benytte deg av tilbudet om økt motorstyrke. Fra 560 hestekrefter stiger ytelsen fra W12 biturbo-motoren på seks liter med 70 ekstra gamper til totalt 630. Dreiemomentet når solide 750 newtonmeter allerede ved 1.600 omdreininger. Denne sterkt krydrede motoren skal klare å skyte ut bilen, som tross alt veier to og et halvt tonn, fra stillestående til 100 kilometer i timen på 4,5 sekunder, og videre til en topphastighet like i underkant av 330 kilometer i timen.

Din livsstil=din Bentley...

For å understøtte ytelsene og tilføre den ønskede grad av eksklusivitet forsyner Mansory kunden med en komplett aerodynamikk-pakke. Den inkluderer frontspoiler, sideskjørt og et om-designet hekkparti med diskret integrert hekkspoiler. Et spesielt eksossystem i kromdekket rustfritt stål, som munner ut i doble firkantede rør på hver side, er ifølge Mansory en uttalelse om ytelse og fartsressurser gjennom utseende og lyd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer