Ekstrem luksuskabriolet

Det blir garantert kostbart, men vil nok også gi en opplevelse langt utover det du kan forvente hos mange andre produsenter.

Publisert
Sist oppdatert
Ekstrem luksuskabriolet

Ekstrem luksuskabriolet

  1. Store bilder
Ekstrem luksuskabriolet


Dette er nok en av de større hemmelighetene til Aston Martin. Bildene er tatt under testing av bilen i USA, og avslører at DB9 kabriolet ganske raskt etter salgsstart for kupemodellen vil erstattet DB7 kabriolet.

Sprek

Vi regner med at DB9 kabriolet får samme motor som kupemodellen, og det betyr at en 6-liters V12-motor med 450 hestekrefter står for fremdriften. Dreiemomentet på denne motoren er 570 newtonmeter ved 5.000 omdreininger. Siden maksimal ytelse ligger ved 6.000 omdreininger kan vi nesten si sikkert at dette blir en bil som blir ekstremt sprek på høyt turtall. Ytelsene fra 0 til 100 kilometer i timen blir også heftige. Under 5 sekunder skal være alt som kreves.

Bare for å vise litt hva man fovente seg innvending har vi tatt med noen interiørbilder fra kupemodellen. Fotoalbumet finner du på denne lenken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer