Dinside fikk eksklusivt møte med Opels nye elbil:

Elbilen som skal erstatte Årets bil!

Dinside er først i Norge til å se på det som skal bli Opels nye elbil-storselger.

OPEL CORSA-E: Den nye elbilen til Opel har det som skal til for å gi merket et etterlengtet løft i Norge, og Dinside har studert bilen på nært hold. Også SUV-en Mokka X kommer som ren elbil neste år. Foto: Martin Golka
OPEL CORSA-E: Den nye elbilen til Opel har det som skal til for å gi merket et etterlengtet løft i Norge, og Dinside har studert bilen på nært hold. Også SUV-en Mokka X kommer som ren elbil neste år. Foto: Martin Golka Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag starter salget av Opel Corsa-e. Den får en rekkevidde på 330 kilometer, en god pris og utstyr vi ikke har sett i en småbil før. Vi har studert bilen på nært hold.

Det er sjette generasjon av Opels mest populære bil, som nå tar merket inn i den elektriske framtiden. Selv om salget av Corsa-e starter nå, vil ikke de første kundene få bilen sin før tidlig neste år. Først skal bensin-utgaven av bilen på markedet. Det skjer i høst.

Mye elektrisk kommer

Corsa-e er bare starten på Opels elbil-satsing. Sommeren 2020 kommer en ladbar hybrid-utgave av Opel Grandland X. Den får en 200 hesters bensinmotor og en 109 hesters elmotor, og skal kunne gå 52 kilometer på strøm.

Høsten 2020 kommer den kompakte SUV-en Mokka X, i ny utgave og som ren elektrisk bil. I tillegg kommer varebilen Vivaro som elbil neste sommer.

I første omgang er det imidlertid Corsa-e det dreier seg om. Bilen er bygget på den nye plattformen som Opel fikk tilgang til, etter sammenslåingen med franske PSA (Peugeot-Citroën Automobile). Det betyr at den får mye av den samme teknologien som elektriske DS3 og Peugeot 208 kommer med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer