Audis framtid

Elektrisk framtids-luksus

I Norge finner du Audi elektriske e-tron-modeller på hvert gatehjørne. Nå viser Audi framtidens elbiler som tar bilkjøring og luksus til et helt nytt nivå.

FRAMTIDEN FOR AUDI: Disse tre konseptbilene viser hva Audi tenker om sine neste elektriske biler. Her er det fullt fokus på luksus og selvkjøring. Foto: Audi
FRAMTIDEN FOR AUDI: Disse tre konseptbilene viser hva Audi tenker om sine neste elektriske biler. Her er det fullt fokus på luksus og selvkjøring. Foto: Audi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Audis suksess med elektriske biler i Norge er udiskutabel. Med store e-tron og lillebror Q4 e-tron har Audi vært den nærmeste til å ta konkurransen opp mot Tesla.

Nå viser Audi fire konseptbiler som viser hva vi kan forvente fra fabrikken i framtiden. Nøkkelordet er luksus og biler som kan kjøre selv. I tillegg er de selvfølgelig elektriske.

Under Monterey Car Week i California i august, viste Audi tre av konseptbilene sammen for første gang.

For stor byer

Urbansphere er i utgangspunktet skapt for bruk i kinesiske mega-byer, men passer også for alle andre storbyer i verden, ifølge Audi.

I disse byene, hvor det eller kan være trangt om plassen, har Urbansphere den største innvendige plassen til noen Audi så langt. Det betyr nødvendigvis også store utvendige mål. Hvordan Audi får dette til å gå sammen med trange, trafikkerte bysentre, sier de ingen ting om.

På første klasse

Grandsphere er intet mindre enn «privatflyet for veien», ifølge Audi. Med 5,35 meter fra støtfanger til støtfanger, skal denne bilen gi deg den samme opplevelsen av luksus og komfort som en tur på første klasse i et moderne fly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer