Elektrisk moro: 4.500 nm!

Audi viste e-tron på messa i Frankfurt. Den er praksis en elektrisk R8.

Elektrisk moro: 4.500 nm!
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mange som har klart å bringe helt elektriske biler biler ut på markedet. Norge har for så vidt vært litt frempå, noe som har resultert i både Think, som stort sett har mye problemer, Buddy og Indica som man jobber med hos Miljøbil Grenland.

Tesla

Videre på lista har vi den amerikanske Tesla som det nå til og med finnes noen av i Norge. Bilen er en kostbar, rask og spektakulær toseters sportsbil som snart etterfølges av en familievogn som heter Model S.

Mitsubishi

Vi har også kjørt den svært spennende Mitsubishi i-Miev. Dette er kanskje den første el-bilen som virkelig kan brukes som en familiebil, og som vi har enda større forventninger til når den kommer på markedet. Vår testtur ga virkelig mersmak og denne bilen vil ha markedet for seg selv en liten stund. Peugeot vil lage en tvillingmodell som heter Ion.

Bilutstillinger er på mange måter en barnslig forestilling og oppblåste fasader hvor man utbasunerer hvor langt man har kommet teknologisk. Audi hadde en enorm stand på messa, men svært lite av den ble brukt til å vise fremtidsteknologi. De hadde et hederlig unntak, nemlig e-tron, som er en elektrisk R8.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.