Nye Model 3 frustrasjoner for Tesla-sjefen

Elon Musk dunket hodet i Tesla-panser

Var oppgitt over treg produksjon av Model 3.

FORBANNA: Elon Musk ble mildt sagt forbannet under en besøk på en av sine fabrikker nylig. Foto: NICHOLAS KAMM / AFP
FORBANNA: Elon Musk ble mildt sagt forbannet under en besøk på en av sine fabrikker nylig. Foto: NICHOLAS KAMM / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under et besøk på Teslas fabrikk i California tidligere i år skal Tesla-sjef Elon Musk ha blitt så frustrert at han dunket hodet ned i panseret på en bil.

Ifølge The Wall Street Journal skal de mange forsinkelsene i produksjonen av Tesla sin Model 3 være bakgrunnen for frustrasjonen.

I fjor gjorde produksjonsproblemer at Tesla opplevde store forsinkelser med Model 3.

Da hadde allerede mange titusener trukket reservasjonene sine, etter at bilen hadde fått ujevne mottakelser.

I fjor forklarte Tesla forsinkelsene med undersystemer ved produksjonslinjen, som det har tatt lengre tid enn forventet å få satt i gang. I en pressemelding indikerte den amerikanske elbilprodusenten at problemområdene hadde blitt identifisert og ville bli løst i nærmeste framtid.

Ble forbannet

Det var kanskje derfor teslasjefens frustrasjon nådde et maks under besøket på bilfabrikken i California. Under besøket stilte nemlig Musk spørsmål om hvorfor produksjonen hadde stoppet opp.

Ansatte svarte at automatiske sikkerhetssensorer stoppet samlebåndet hver gang noen kom i veien.

Ifølge avisa skal Musk ha blitt forbannet, og begynt å dunke hodet gjentatte ganger ned i panseret på en Tesla som sto på produksjons-samlebåndet.

En senioringeniør skal ha forsøkt å informere Musk om at stoppene skjedde som følge av sikkerhetstiltak i produksjonen. Dette skal, etter sigende, ha ført til at ingeniøren ble oppsagt.

Tesla på sin side har oppgitt andre grunner til mannens oppsigelse.

De har også gitt sin forklaring på hendelsen. Ifølge selskapet skal Musk, iført en sikkerhetshjelm, så vidt lagt pannen i bilpanseret. De sier også at problemene med stopp i produksjonslinjen ble løst uten at sikkerheten ble satt i fare.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer