Eltax ICE CR-440

MINITEST: MP3-støtte blir å finne på de fleste nye bilstereoer i år. På høy tid, mener vi. Vi har kikket på en av de rimeligste løsningene.

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes knapt noe som kan istykkerdebatteres i like stor grad som temaet lydkvalitet. Hver gang vi omtaler fenomenet i våre artikler, tyder de tilknyttede debattrådene på at det finnes minst like mange oppfatninger som debattanter.

Vi er imidlertid ikke i tvil om at en bil i fart normalt produserer for mye støy til at selv de mest fintfølende øregangene iikke er i stand til å skille lavt komprimert MP3-musikk fra "originalvaren". At enkelte nå vil stemple oss som dauvhørte, får så være.

Utvilsomt praktisk

Og vi er overbeviste om at MP3 i bilen slett ikke er noen dum idé. Dersom du kan samle 10 album på én plate, kan du vinke farvel til en antikvarisk innretning som CD-skifter i bagasjerommet. Du behøver heller ikke bekymre deg for at første sang på din nyinnkjøpte CD med diverse norske artister aldri vil passere "Æ kan være en venn, æ ser at du fallallallallallallallallallallallallallallallall" etter å ha ligget henslengt i kupeen i fjorten dager.

Ikke kan CDen byttes heller, den dagen den ikke lenger kan avspilles, for "noen" har bestemt at du kun eier mediet, ikke innholdet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.