En bilhobby for alle

Men du trenger tålmodighet og fokus på detaljer.

Ekte nok, men langt fra et vanlig landskap.
Ekte nok, men langt fra et vanlig landskap. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

YouTube er blitt arena for alle som ikke har et stort kommersielt apparat i ryggen. Her er det publikum som avgjør om det du har laget skal bli en suksess eller ei. Men virkeligheten er hard og brutal. Publiserer du søppel må du også være forberedt på å ta støyten.

Skapt seg karriere

Tamir Moscovici har på mange måter skutt gullfuglen ved å lage en av de heteste bilfilmene som er publisert på YouTube i senere tid: Urban Outlaw, en film vi også har omtalt tidligere. Til og med Jay Leno fant filmen på nettet, og inviterte hovedpersonen i filmen, Magnus Walker, til å være gjest til Lenos eget bilshow.

Vil du se mer av Magnus Walker og Urban Outlaw finner du det meste her:

MagnusWalker911.comUrbanOutlaw.tvWalker på besøk hos Jay LenoDenne gangen handler egentlig ikke saken om Urban Outlaw, men om en annen produksjon fra samme produsent: kortfilmen Painting Coconuts. Her om dagen fikk vi nemlig en e-post fra Tamir Moscovici, altså produsenten av Urban Outlaw. Nå oppfordret han oss til å se sin nye film, og det med god grunn.

Historien

Filmen forteller historien om en fyr som mistet jobben, og som nå ønsket mer kvalitetstid for sin egen del. For å roe ned var drømmen å kunne leve av og male blide ansikter på kokosnøtter langs stranden. Slik gikk det ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer