En helt utrolig BMW

Maël Oberkampf heter designeren...

Publisert
Sist oppdatert

...og skal vi dømme etter disse bildene vil vi komme til å høre mer om den begavede sveitseren etter hvert.

V10-motor?

Inspirert både av linjeføring fra BMW M6 og tydeligvis noe fra Aston Martin, har han drømt frem fantastiske BMW M-Zero Concept, som vi viser bildene av her.

Kanskje kunne dette blitt en BMW-konkurrent til Audi R8? Utstyrt med V10-motoren på 5 liter med 507 hestekrefter ville den antakelig gjøre det bra.

Briljant studie

Uansett er dette i øyeblikket en designstudie, men vi må si oss imponert over detaljarbeidet, og ikke minst troverdigheten både når det gjelder foto og video (se nedenfor). Men tittelen "utrolig" stemmer dessverre inntil videre, og med "fantastisk" mener vi det etymologisk - som i fantasien...

Mange forslag

BMW har jo også selv kommet med pirrende forslag til fremtidig design; se lenkene nedenfor til de senest ankomne. De har til felles med M-Zero-konseptet at de er spektakulære, men omdiskuterte. Mange faller i staver og finner dem nydelige mens andre snur seg vekk i avsky. Når det gjelder M-Zero, inviterer vi leserne til å avgi sin stemme; vi er spente på å se om lesernes smak matcher vår egen. (Klikk "gå tilbake til hovedartikkelen" når du har bladd deg gjennom fotoalbumet)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer