Kia Imagine

En Kia som gir deg hjertebank

For noen uker siden lanserte Kia elektriske e-Niro. Om et par måneder kommer nye elektriske Soul. Og på Genève-utstillingen denne uken viser de et elektriske konsept som skal gi deg høyere puls.

HJERTEBANK: Med Imagine By Kia tenker Kias designere mer på å begeistre enn på rekkevidde og miljø. Foto: Rune Korsvoll
HJERTEBANK: Med Imagine By Kia tenker Kias designere mer på å begeistre enn på rekkevidde og miljø. Foto: Rune Korsvoll Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens de andre elektriske bilene til Kia er kompakte, rimelige og beregnet for folk flest, vil den koreanske produsenten med konseptbilen Imagine By Kia et skritt inn i en ny og spennende verden, der følelsene virkelig tar overhånd.

Hjertet slår raskere

- Imagine By Kia er en blanding av SUV og sedan. Her forsøker vi å vise at framtidens elektriske biler vil handle mye om følelser, ikke bare rekkevidde og miljø, som vi vanligvis ha mye fokus. Bildesign handler også om å begeistre og få hjertet til å slå litt raskere, sier Gregory Guillaume, Vice President Design (altså designsjef), for Kia Motors Europe.

21 skjermer

Karosseriets form og drivlinjens layout er utnyttet maksimalt for å gi best mulig plass, og skape et luftig og romslig interiør. Konseptbilen har 21 individuelle høyoppløselige skjermer plassert etter hverandre på dashbordet.

Skjermene gir informasjon om klimaanlegg, navigasjon, kjøre- og mediesystemer.

- Vi ser for oss en fremtid der engasjerende og dynamiske biler som «Imagine By Kia» vil være en naturlig del av vårt transportbehov, derav navnet”, sier Guillaume.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer