Ioniq 6

En rekkevidde-vinner

Med Ioniq 6 setter Hyundai en ny rekkevidde-standard for biler som koster under 500 000 kroner. De første bilene er her ved påsketider.

UTSOLGT PÅ FÅ TIMER: De første 600 Ioniq 6 som ble lagt ut for salg i Norge, ble solgt på noen får timer. Utseendet på bilen «vekker følelser», ifølge fabrikken. I klart språk betyr det at noen synes den er elegant, mens andre synes den er mindre pen. Foto: Hyundai
UTSOLGT PÅ FÅ TIMER: De første 600 Ioniq 6 som ble lagt ut for salg i Norge, ble solgt på noen får timer. Utseendet på bilen «vekker følelser», ifølge fabrikken. I klart språk betyr det at noen synes den er elegant, mens andre synes den er mindre pen. Foto: Hyundai Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hyundais elbiler har gjennom flere år på norske veier, bevist at de er gode på rekkevidde. Ikke minst har de en teknologi som bevarer rekkevidda godt når kvikksølvet i gradestokken kryper under null.

Nå lanseres den neste elbilen fra Hyundai. Etter Ioniq 5 er det kanskje ingen overraskelse at den får navnet Ioniq 6. Dette er en sedanmodell, noe som tradisjonelt ikke er veldig attraktivt for norske bilkjøpere.

De aller fleste ønsker seg en SUV, men denne bilen har tydeligvis endret på det.

Utsolgt på timer

De første 600 eksemplarene av Ioniq 6 som ble lagt ut for salg for noen dager siden, en såkalt First Edition-utgave, ble revet bort i løpet av noen timer. Ifølge den norske importøren står dessuten flere hundre kunder, som ikke var raske nok til å bestille, i kø, Disse vil bli prioritert når de andre utgavene av Ioniq 6 kommer til Norge.

De første kundene som har bestilt en First Edition-utgave kommer til å få bilen sin i mars-april, ifølge Hyundai. Dette er en utgave med firehjulstrekk, en batteripakke på 77,4 kWt, som gir en rekkevidde på 585 kilometer hvis du dropper de største hjulene, og en komplett utstyrspakke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer