Toyota RAV4 plug-in hybrid - prisen er klar:

En stor Norges-nyhet

Bestselgeren Toyota RAV4 blir en ladbar muskelbil.

PRISEN ER KLAR: Informasjonssjef hos Toyota Norge, Espen Olsen gleder seg til ladbar RAV4 til høsten. Foto: Rune Nesheim
PRISEN ER KLAR: Informasjonssjef hos Toyota Norge, Espen Olsen gleder seg til ladbar RAV4 til høsten. Foto: Rune Nesheim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 14. januar:

Toyota kan rapportere om nesten 5.000 solgte RAV4-modeller i løpet av 2019, og i september/oktober 2020 vil produsenten være klar med en plugin hybrid-variant av bilen, som er meget populær blant nordmenn.

Den elektriske rekkevidden oppgis til 6,5 mil, som gir et utslipp på klasseledende 29 gram CO₂ per kilometer og forbruk på 0,13 l/mil. Dermed ender prisen på 468.000 kroner for innstegsmodellen, mens «executive»-utgaven vil ligge på 550.000 kroner.

Til forskjell fra den vanlige RAV4-utgaven blir bagasjerommet noe mindre - ned fra 580 til 520 liter. Maksimal vekt for tilhenger er også redusert fra 1650 kg til 1500 kg.

Som standardutstyr blir blant annet head-up display, samt mobilstyring av forvarming og -kjøling. Den ladbare hybriden fås kun med utstyrspakke «style» med blant annet blank-sorte stylingelementer utvendig. Hjulene er også større, hele 19 tommer som standard.

Toyota har en målsetning om å selge 6.500 RAV4 i 2021, der 4.500 av dem skal være plugin-hybrid-utgaven.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer