Enda en Koenigsegg-krasj

Drøye 800 hestekrefter kan være vanskelig å håndtere - selv for Koenigseggs egen produktsjef.

Publisert
Sist oppdatert

Produktsjefen havnet nemlig i grøften. Det melder svenske Aftonbladet. Ifølge avisen inntraff ulykken onsdag denne uken ved Ängelholm flyplass.I oktober i fjor kolliderte H&M-arvingen Stefan Bengtsson med en renovasjonsbil i sin Koenigsegg, etter å ha eid bilen i bare 18 timer. Dette var for øvrig det samme eksemplaret som dekkforhandler Tommy Sharif kjørte av banen med på Rudskogen i Norge måneden før.

På spørsmål fra Aftonbladet benekter Koenigsegg-gründer Christian Koenigsegg at bilen skal være spesielt vanskelig å kjøre.

Voldsomme krefter

Vi her i DinSide har foreløpig ikke kjørt Koenigsegg CCR. Vi er imidlertid overbevist om at det vil lønne seg å holde tungen rett i munnen når man trykker gasspedalen i bunn i denne bilen. Vi snakker her om en bil som veier 1.180 kilo og som kan samtidig kan skilte meg voldsomme 920 newtonmeter og 806 hestekrefter. Bilen skal forøvrig klare 0 til 100 på 3,2 sekunder og skal ifølge produsenten kunne nå opp i mer enn 395 kilometer i timen. I Sverige koster bilen rundt seks millioner norske kroner.

 • Du finner masse informasjon om Koenigsegg samt flotte bilder her.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer