Enda en Yaris-konkurrent på vei

Dagens norske småbil-kunder foretrekker Toyota Yaris og nye Volkswagen Polo. Men i løpet av året vil både Yaris og Polo få knallhard konkurranse.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke slik å forstå, Yaris og Polo har en rekke konkurrenter å bryne seg mot også i dagens marked. Men i løpet av året skjer det mye spennende på småbilfronten.

I juni kommer nye Ford Fiesta, en bil vi fikk et godt inntrykk av etter en prøvetur i Spania i januar. Deretter, ved inngangen til 2003, kommer Daewoo med en helt ny bil - Kalos. Vi har ikke prøvekjørt denne bilen, men etter bildene å dømme er det i hvert fall ikke noe å si på bilens utseende. I tillegg regner vi med at Kalos blir relativt rimelig - Daewoo har i hvert fall satset på gunstig prising av eksisterende modeller.

Mye spennende fra Hyundai

Det samme strategien har vært benyttet av Hyundai, som i likhet med Daewoo er et sør-koreansk merke. Hyundai har fått en del juling for kjedelig design og billige interiørløsninger, men er nå på offensiven med nye og spennende biler.

Det nyeste skuddet på Hyundai-stammen er fleksibilen Matrix. Matrix har fått en god mottakelse, blant annet av oss da vi testet bilen i februar. I tillegg har de første eksemplarene av nye Hyundai Coupé nå ankommet Norge. Nye Coupé er ifølge våre lesere et stort designmessig fremskritt i forhold til forgjengeren og begynner på 230.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer