Enda mer utstyr i Octavia

Andre generasjon Skoda Octavia har helt siden starten hatt uvanlig lange standardustyrs-lister. Nå blir listene enda lengre.

Publisert
Sist oppdatert

Samtidig innføres betegnelsen "Plus" som suffiks til alle de seks utstyrsnivåene. Det betyr for eksempel at grunnmodellen ikke lenger heter Classic, men Classic Plus.

En av de største ulempene ved de rimeligste utgavene - Classic og Ambiente - har vært at de begge har manglet fjernbetjening av sentrallåsen. Nøkkel med fjernkontroll-knapper er nå på plass. Samtidig får Classic og Ambiente skinntrukket ratt, girspak-kule og håndbrekk. Ambiente får i tillegg brilleholder.

 • Les vår test av topputgaven Skoda Octavia 2.0 TDI 4x4 L&K her.
 • Classic/Ambiente Plus: Uendret pris

  Verken Classic eller Ambiente går opp i pris, noe som betyr at Classic Plus, som kun er tilgjengelig med en 1,4-liters 80-hester, fortsatt vil starte på bare 210.000 kroner som stasjonsvogn. Merk at kombikupeen er 10.000 kroner rimeligere uansett motor og utstyrsnivå og at alle priser vi oppgir i denne artikkelen er stasjonsvognpriser. Ambiente Plus, som er tilgjengelig med to motoralternativer, vil fortsatt starte på 233.000 kroner (1.6 FSI).

  Elegance Plus: + 5.000 kr

  Det nest høyeste utstyrsnivået, som heretter vil hete Elegance Plus, blir 5.000 kroner dyrere, slik at innstegsprisen øker til 254.000 kroner. Til gjengjeld får den både xenonlykter og fartsholder. Også skinntrukket ratt, girspak-kule og håndbrekk, samt følg-med-hjem-og -frem-lys er nytt for dette utstyrsnivåets vedkommende.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer