Ford Fiesta Ecoboost Hybrid

Endelig elektrifisert

Ford Fiesta kommer endelig som hybrid - men er mildhybrid nok til å lokke kundene tilbake?

FORD FIESTA ECOOBOOST HYBRID: Nå kommer Fords småbil med nytt mildhybridsystem. Foto: Ford
FORD FIESTA ECOOBOOST HYBRID: Nå kommer Fords småbil med nytt mildhybridsystem. Foto: Ford Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er endelig Ford Fiesta tilgjengelig med elektrifisert drivlinje. I tillegg blir den tilgjengelig med flere nye førerassistanseteknologier og en ny sjutrinns automatgirkasse. Det melder Ford Motor Norge i en pressemelding.

- Med Ecoboost hybridteknologien blir de klasseledende kjøreegenskapene til Fiesta enda bedre. Den får bedre ytelse, samtidig som du kommer deg lengre på én tank. Dette er virkelig mye bil for pengene, skryter markedsdirektør Geir Haugaard.

I tillegg til det nye 48-volt mildhybridsystemet, blir den også tilgjengelig med det importøren kaller avanserte førerassistanseteknologier, som blant annet adaptiv cruisekontroll med køassistent. Om systemet fungerer som det skal vil teknologien bidra til å gjøre kjøreturen mer komfortabel, spesielt når du kjører på motorvei.

Tabellforklaring: Salget av Ford Fiesta i Norge har dalt for hvert år siden 2013. Etterhvert får vi svar på om det er nok med et nytt mildhybridsystem for å få fart på salget igjen. *2020-tallet er til og med mai. Kilde: OFV

18 elektrifiserte modeller

Ford har bekreftet at de i løpet av 2021 vil ha en elektrifisert variant tilgjengelig på alle sine personbiler på det europeiske markedet. Samtidig skal de utvide antall elektrifiserte modeller for salg til 18, innen utgangen av neste år (2021).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer