Endelig er neste VW Touran på vei

VW Touran har lenge vært toppselgeren blant familiefrakterne. Snart skal den erstattes.

Denne blir HELT ny. VW Touran har ikke endret seg mye siden den kom på markedet for 11 år siden, selv om de selv kaller dagens utgave "generasjon 2". Det skal sies at den ble kraftig oppgradert i 2010, men mange konkurrenter er i dag bedre. Denne vil nok ha gode sjanser til å slå ut konkurrentene når den kommer i ... 2015. Foto: Automedia
Denne blir HELT ny. VW Touran har ikke endret seg mye siden den kom på markedet for 11 år siden, selv om de selv kaller dagens utgave "generasjon 2". Det skal sies at den ble kraftig oppgradert i 2010, men mange konkurrenter er i dag bedre. Denne vil nok ha gode sjanser til å slå ut konkurrentene når den kommer i ... 2015. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette er neste generasjon Volkswagen Touran. I det minste slik våre spionfotografer fra Automedia ser den for seg, og de pleier å vite rimelig bra hva de snakker om.

Den nye familiefrakteren skal så vidt vi vet komme på markedet i 2015 og det vil bety den første helt nye modellen på 12 år.

Snever klasse

Fleksibilene - de kompakte flerbruksbilene som etter vår mening er den smarteste måten å frakte kompakte familier på (foreldre med 2-3 barn), er sørgelig underkjent her i landet til fordel for de typiske mellomklassestasjonsvognene - og nå også kompakt-SUV-ene.

Ny og større folke-SUV fra VW på vei

Norgesfavoritten

Men én modell har solgt rimelig bra opp gjennom årene og har etablert seg som ubestridt ener på fleksibilmarkedet - Volkswagen Touran. Det er ikke langt fra at den har solgt like bra som konkurrentene til sammen. Selv nå i år er det bare Ford S-Max som har greid å selge bedre her i landet. Men store tall er det ikke, og man må nedenfor topp-50 for å finne de første fleksibilene på salgsstatistikken.

Ikke best lenger

Da Touran var fersk på markedet, kjørte vi den i sammenligningstest mot klasselederne og den vant ganske klart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer