Test: Honda CR-V Hybrid

Endelig er «Norges-SUV-en» å få som hybrid

Honda CR-V Hybrid er faktisk ikke billigere enn bensinversjonen.

KUL DESIGN: Honda har ønsket å renske opp i linjene og gjøre den mer sporty. Det har de lykkes godt med. Foto: Rune M. Nesheim
KUL DESIGN: Honda har ønsket å renske opp i linjene og gjøre den mer sporty. Det har de lykkes godt med. Foto: Rune M. Nesheim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er på en av de beste pressekonferansene på lenge. Japaneren som forklarer, kan faktisk engelsk og han snakker både bra og med engasjement. Det er sjeldne varer fra Østen. De går uvanlig langt i dybden for å forklare det nye hybridsystemet i storselgeren Honda CR-V.

Bilen var en gang verdens mest solgte SUV i sitt segment - og svært pop i Norge - men den har sakket skikkelig akterut de senere årene, fordi de ikke har hatt det lille som skulle til.

Nå har Honda som veldig mange andre, droppet diesel fullstendig og satset på bensin og hybrid. CR-V Hybrid har vært på markedet i både USA og Japan i ett års tid, men er først nå tilgjengelig i Europa.

Grunnen til forsinkelsen er at de ønsket å tilpasse den mer til europeiske forhold. Det har de ikke klart, men vi kommer tilbake til hybridsystemet senere.

Storselger

Den nye er den femte i rekken og har solgt hele 9,6 millioner globalt siden den starten. Den er nøyaktig like lang som forgjengeren, men akselavstanden er økt tre cm. Bilen er imidlertid pakket bedre, så baksetepassasjerene er velsignet med fem ekstra centimeter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer