Endelig har vi kjørt Brabus

Brabus tilbyr alt mulig rart til hele programmet til Mercedes. Denne gangen har en optisk pakke frisket opp en arbeidsbil ganske betydelig.

Endelig har vi kjørt Brabus
Publisert
Sist oppdatert

Året i år har vært litt spesielt og varebilsalget har stupt betydelig i forhold til i fjor. Over 40 prosent ned. Vi snakker om fall på 40-50 og helt opp mot 60 prosent på det verste for enkelte modeller. Den varebilen som har falt mest siden i fjor er Toyota Land Cruiser med en nedgang på hele 65 prosent. Dette er jo en ekstravagant varebil, men blir også nå erstattet med en ny modell som ble vist på messa i Frankfurt. Det er med andre ord flere grunner til salgssvikten på Land Cruiser.

Konge?

Den ubestridte varebilkongen er Hiace. Dette har vært en Norges mest solgt biler år etter år og har bevist sin styrke når det gjelder kvalitet og holdbarhet i arbeidsdagen. Støy, dårlig fjæringskomfort, dårlige kjøreegenskaper, ikke antiskrenssystem og generelt en gammeldags konstruksjon, har ikke klart å skygge over gleden det er å ha en bil som tåler mishandling, overlessing, hard kjøring og tunge oppdrag - så å si uten tekniske problemer.

Vito

Vito kommer i versjonene 109, 111, 115 og 120. I tillegg kommer den i kort, lang og ekstra lang. Den kan også i noen versjoner leveres med automatgir koblet til firehjulsdrift.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer