Familietest: Suzuki Across

Endelig, Suzuki!

Aldri har det vært mer behagelig å ta med seg familien på tur i en Suzuki.

SUZUKI ACROSS: Suzukis nye familiebil har vist seg så populær i Norge at importørens biler ble utsolgt i desember. Foto: Øystein B. Fossum
SUZUKI ACROSS: Suzukis nye familiebil har vist seg så populær i Norge at importørens biler ble utsolgt i desember. Foto: Øystein B. Fossum Vis mer
Publisert

Suzuki har tatt en Toyota. Ja, bokstavelig talt. Suzuki Across er nemlig bestselgeren Toyota Rav4 PHEV i Suzuki-drakt.

Det er gode nyheter for mange. Aldri før har en Suzuki vært så aktuell for norske familier. Her snakker vi ladbar bil, god plass, firehjulstrekk (som alltid) og mye utstyr.

Mye likt

Etter at Gran Vitara forsvant fra markedet har ikke firehjulsrekk-garantisten hatt mye å tilby barnefamiliene her til lands. Nå som Suzuki har fått istand en avtale med landsmennene i Toyota, åpner det seg igjen et nytt marked i Norge.

Rav4 og Across ser nesten identiske ut, men sistnevnte har fått noen egne detaljer inkludert en egen Suzuki-utviklet front. Kort fortalt har mellomklasse-SUV-en et utseende som appellerer til mange.

Utsolgt!

Målet var å selge 800 biler før nyttår - de endte opp med 798. Det var enkelt og greit fordi det kun var så mange biler importøren fikk tak i, siden to av bilene gikk til andre importører i Norden. Og flere har de tydeligvis ikke fått, for det ble registrert null biler i januar og februar.

– Vi hadde og har fortsatt enorm interesse for Across, og kunne ha solgt vesentlig flere biler, forteller salgssjef Lars Havre hos Suzuki-importør RSA til Dinside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer