Engasjerende kattemat

De ulike tekstbehandlings-programmenes staveprogrammer kan nok noen ganger være til hjelp. Men ta aldri sjansen på å stole blindt på staveprogrammet.

Publisert
Sist oppdatert
Engasjerende kattemat

Engasjerende kattemat

  1. Stort bilde


Staveprogrammer har nemlig en tendens til å løpe løpsk, noe de fleste av oss har opplevd. Den norske Ford-importøren må imidlertid sitte på et av markedets sprøeste retteprogrammer. I en pressemelding om den nye SportKa kan vi nemlig lese følgende:

"Vi har utnyttet investeringen i Ford Streetka ved å ta nøkkelelementer fra understellet og drivverket for å lage en sportslig variasjon over det originale, engasjerende Kattemat."

Kattemat? Det finnes hundrevis av ord som starter på ka. Men stavkontrollen nøyde seg ikke med å foreslå relativt normale ord som kam, kart eller kanne. Heller ikke ordet katt var godt nok - neida, det skulle være - av alle ord - kattemat.

Alle kan rammes av ondskapsfulle stavekontroller. Derfor er det ikke så dumt å lese en rask korrektur før man sender ut pressemeldinger. Eller hva Ford? :)

Se bilde av pressemeldingen her.

Du finner mer humor, inkludert stavekontroll-humor, her.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer