Engelsk adel - foredlet.

Vi skal ikke snakke pris, fordi mye penger koster det uansett når du skal bygge Bentley etter mål. Og det er ikke snaut hva trollmennene som representerer Bentley Personal Commision kan utrette - se bare på Continental T Personal Commision by Mulliner.

Publisert

En Bentley Continental T har 420 hester og et dreiemoment på over 875 Nm - en Continental T Personal Commision by Mulliner har det samme dreiemomentet, men 440 hester. Noen opplysninger om akselerasjon eller toppfart har ikke Bentley oppgitt - men de forsikrer om at det er tilstrekkelig.

De ekstra tyve hestene har Bentley hentet ut av den 6,75-liters store V8 motoren med turbo, ved hjelp av ny motorstyring, nye dyser til bensininnsprøytningen og forandringer på luftinntak og motstanden i eksosanlegget.

Idrettsutøver med Kashmir-frakk

De synlige forandringene er imidlertid større, for karosseriet har blitt pyntet på med ny front, med større luftinntak - som diskret antyder at bilen har to ladeluftkjølere - nye sideskjørt, ny støtfanger bak og ikke minst to doble eksosrør.

Dermed skal den drøye 5,2 meter lange, og 2 meter brede bilen ha et sportslig, men samtidig elegant ytre. Bentley sammenlikner designet med en topptrent friidrettsutøver som har tatt på seg kashmir-frakk.

Armbåndsur fra Chopard

Det er likevel interiøret de fleste av Bentley sine kunder skal nyte mest, og natuyrligvis har også det blitt pyntet på i Continental T Special Commission by Mulliner. For i dashbordet har Bentley - i stolt tradisjon naturligvis - latt aluminiumen få leve, men ikke baksetet. For det har blitt igjen på fabrikken i Crewe. Her, - hvor det vanligvis skal sitte mennesker, - har Bentley laget bagasjeplass, og skjulte luker à la Renault Megane Scenic og Citroën Xsara Picasso.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer