Peugeot 308 Racing Cup

Enkelt, raskt og rimelig:
Vi vil ha dette til Norge, nå!

Vi har testet en av de kuleste bilene i merke-cupene. Heng med!

FULL FRES: Lav vekt og suverene kjøreegenskaper gjør at Peugeot 308 Racing Cups 308 hestekrefter er nok til å gjøre jobben. Foto: Peugeot
FULL FRES: Lav vekt og suverene kjøreegenskaper gjør at Peugeot 308 Racing Cups 308 hestekrefter er nok til å gjøre jobben. Foto: Peugeot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med hjelmen på hodet og en litt for trang kjøredress lukker vi opp døra.

Shit! Noen har naturligvis stengt den videre passasjen inn til førersetet med et stålbur, type sikkerhetsbur - godkjent av FIA naturligvis.

Hva gjør en mann på over 50, med påmontert ryggsekk på magen da? Vel, det finnes ingen annen utvei, så det er bare å sette i gang. For inn skal vi om vi skal grine, både bilen og vi.

Asfalt, oss, og pit-babes

Vi befinner oss på Ascari Raceway, og værgudene er virkelig med oss.

Hver eneste dag har det regnet, men nå skinner solen på sitt beste, banen er tørr, og en Peugeot 308 Racing Cup står klar med slicks på alle fire hjulene.

Det er bare to år siden vi testet Peugeot 308 GTI, som vi omtalte som 270 hester med pur moro!

Men for å få smake på 308 Racing Cup, må vi først gjennom en gymnastikkøvelse uten sidestykke. Av en eller annen grunn holder noen av pit-babes’ene seg for munnen og snur seg. Kunne vi ane et lite smil?

Nei, nei, bena først sier instruktøren i det vi stikker hodet inn. Det han antagelig ikke er klar over er at de ikke kan bøyes i de retningene som strengt tatt er nødvendig. Det er noen år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer