VW ID.Buzz er «Årets Bil 2023»

- Enorm X-faktor

VW ID.Buzz er den soleklare vinneren av Årets Bil. - Den har kjøreegenskaper ingen andre biler i denne kategorien kan hamle opp med, sier juryleder Fred Magne Skillebæk.

FINALE: Jurymedlemmene med finalens åtte kandidater i bakgrunn. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FINALE: Jurymedlemmene med finalens åtte kandidater i bakgrunn. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

RUDSKOGEN (DinSide): Kåringen «Årets Bil i Norge» ble arrangert i år for 15. år på rad av DinSide, Dagbladet og Elbil24.

I år var det ingen som kunne måle seg med Volkswagen ID.Buzz, som stakk av med seieren foran Nio ET7, Nissan Ariya og Renault Mégane E-Tech.

Den ferske mesteren VW ID.Buzz har uten tvil hentet inspirasjon fra hippietida, og det er liten tvil om at den også skilte seg utseendemessig blant årets finalister.

I sin avgjørelse kommer juryen med følgende kommentar:

«VW ID.Buzz har en X-faktor som gjør at den skiller seg ut i mengden, og henter fram smilet hos flere enn bare de potensielle kundene. Når den også leverer svært godt på testområdene, så er den en verdig vinner av Årets Bil 2023 med god margin».

Overlegen seier

I utgangspunktet var det nominert 19 kandidater til Årets Bil-konkurransen, som årets jury kuttet ned til åtte finalister.

De åtte beste ble samlet på Rudskogen Motorsenter i Rakkestad, 24. november. I den nervepirrende finalen fant vi følgende biler:

BMW i7, Mercedes-Benz EQE, Nio ET7, Nissan Ariya, Renault Mégane E-Tech, Toyota bZ4X/Subaru Solterra og VW ID.Buzz.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer