Enorme prisdifferanser på vinteropplag

Vi har sjekket prisene for vinteropplag hos 16 slipper eller marinaer i Oslo og Akershus. Prisene varierer fra ca. 1.500 kroner, og opp til ca. 4.000 kroner.

Publisert

Det er altså gode penger å spare dersom du forhører deg litt rundt. For å se en komplett liste over de stedene vi forhørte oss om vinteropplags-plass, og for å se hvem som er absolutt billigst – og hvor du betaler mest, klikk 17582">her.

Det er ennå håp

Har du ennå ikke skaffet deg lagringsplass for båten din for vinteren – frykt ikke. Det er ennå muligheter. Flere av de slippene og marinaene vi har vært i kontakt med, forteller at de har hatt lange ventelister, men at de har fått en del avbud – som gjør at de nå kan ha plass likevel. Ikke for den del: Fire av stedene vi var i kontakt med meldte om fulle opplagsplasser, og dersom du har en større båt, kan det nok by på mer problemer enn det vi opplevde.

Vår båt: Ryds 550 HT

Vi har sjekket hva vi må betale for vinteropplag hos 16 slipper eller marinaer i Oslo og Akershus. For å få et reelt sammenligningsgrunnlag, ba vi om pris for samme båt overalt: En Ryds 550 HT, med en lengde på 550 centimeter og en bredde på 220 centimeter. ”Vår” båt for anledningen var utstyrt med en firetakts utenbordsmotor av typen Evinrude, med 70 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer