Tesla-bulk

- Enormt mye hodebry

I januar var Carl Christian Bronken uheldig og bulket sin nye Tesla Model 3. Bilen ble levert på anbefalt verksted. Der har den stått siden. Ingen vet når den blir fikset.

DRØMMEBILEN: Carl Christian Bronken og samboer Erica Kristiansen, ved drømmebilen deres da de fikk den overlevert i slutten av september. Etter en skade, er det blitt mange måneder med frustrasjon. - Jeg føler det er viktig at folk vet at dersom du skader du en Tesla, må du regne med å gå en hel evighet uten bilen og uten informasjon, sier Bronken. Foto: Privat
DRØMMEBILEN: Carl Christian Bronken og samboer Erica Kristiansen, ved drømmebilen deres da de fikk den overlevert i slutten av september. Etter en skade, er det blitt mange måneder med frustrasjon. - Jeg føler det er viktig at folk vet at dersom du skader du en Tesla, må du regne med å gå en hel evighet uten bilen og uten informasjon, sier Bronken. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden Tesla-eierne ble kåret til de mest fornøyde bilkundene. Men ikke alle er like fornøyde med det som skjer dersom bilen må på verksted.

Gleden var stor da Bronken og hans samboer Erica Kristiansen fikk utlevert si nye Tesla Model 3 i slutten av september i fjor. Dette var drømmebilen og den levde opp til forventningene om en sportslig, elektrisk familiebil. Den 7. januar var Bronken imidlertid uheldig og ble innblandet i en liten ulykke. Selve ulykken opplevde han som ikke særlig dramatisk, men det ble en del skader på bilen.

Ingen vet noen ting

Det som har skjedd i etterkant har imidlertid skapt en stor grad av frustrasjon:

- Samme dag som ulykken kjørte jeg bilen til det skadeverkstedet som forsikringsselskapet mitt ba meg gjøre. Her begynner problemene, forklarer Bronken, og fortsetter:

- Siden da har bilen stått på verkstedet. Det mangler en liten del til den ene dørstolpen som Tesla ikke klarer å få tak i. Fortsatt er det ingen som vet når denne delen kan skaffes. Det er heller ingen som kan fortelle meg hvor lang tid det vil ta før bilen er ferdig reparert. Får vi den til sommerferien, eller må vi kanskje være uten bil til jul, spør han frustrert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.