Entusiaster overkjørt av data-nerder

Et voldsomt engasjement og en voldsom stemmegiving sørget for at våre to avstemminger om verdens beste og dårligste bil ble god underholdning. Men til slutt klarte data-nerdene å finne hull i våre systemer.

Entusiaster overkjørt av data-nerder
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 8. januar publiserte vi artikkelen "Hvilket bilmerke er dårligst?", som åpenbart engasjerte DinSide Motors lesere. I løpet av et drøyt døgn var mer enn 5.000 stemmer avgitt, noe som er ny rekord på DinSide Motor. Mandag 12. januar publiserte vi artikkelen "Hvilket bilmerke er best?", som skulle vise seg å skape enda større engasjement. Blant annet sørget de norske Land Rover- og BMW-klubbene for å mobilisere åndsfrender over hele verden, til andre leseres store fortvilelse og irritasjon. Flere tusen stemmer strømmet inn og kampen sto lenge mellom disse to merkene.

Dyktige datafolk

Men så begynte data-nerdene å engasjere seg. Etter hvert fant de et smutthull i våre sikkerhetssystemer og klarte dermed å legge inn hundrevis av stemmer i timen fra enkeltmaskiner. Spesielt var det data-kyndige med sans for Audi som engasjerte seg. Før vi avsluttet og rydde opp i avstemmingen over verdens beste bil, var for eksempel var Audi oppe i over 30.000 stemmer.

Vi har med ujevne mellomrom ryddet opp i jukse-stemmene og avstemmingen er nå avsluttet. Vinnerne i avstemmingen om verdens beste bil ble:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer