Er denne kul nok for deg?

Tøff terrengversjon av en kommende Mini-modell.

MINI Beachcomber Concept (12/2009) Foto: eb.andriuolo
MINI Beachcomber Concept (12/2009) Foto: eb.andriuolo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kommende SUVen fra Mini skal antakelig hete Crossman eller Countryman. Men navnet på denne varianten, som skal vises som konsept i Detroit i januar, er Beachcomber.

Hinter tilbake til Moke

Fra før har den vellykkede retro-knøtten kommet som vanlig kombi, som kabriolet og som 3+1-dørs Clubman-versjon. Det begynner å bli lenge siden en fjerde, SUV-aktig variant ble annonsert og vi har da også sett den som konsept på bilutstillinger. Mens vi venter på det endelige produksjonsresultatet - som er lovet til høsten 2010 - viser BMW oss her en ganske så artig konseptstudie. De som husker den morsomme Mini Moke vil forstå at Mini har tradisjoner når det kommer til mer lekne versjoner av sine modeller.

Firehjulsdrift

Med bildene fra BMW fulgte en meget fyldig tekst som i det vide og det brede forklarer ideene bak konseptet - men som unnlater å gi særlig med tekniske detaljer. Men noe vet vi da. Beachcomber har plass til fire og ingen dører. Men den har firehjulsdrift, og skal forene Minis tradisjonelle kjøreglede med god fremkommelighet og den har lengre fjæringsvei enn en standard Mini..

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer