Er dette Citroën C4 sedan?

Våre spioner har fanget opp noe som ved første øyekast kan se ut som en fem-dørs kombi, men som nok er en C4 sedan.

Publisert
Sist oppdatert

Det manipulerte bildet vi viser øverst kan vise seg å være nye Citroën C4 sedan. Enkelte markeder - om enn ikke det norske - ønsker seg nemlig fire-dørs varianter av bilene i kompaktklassen. I land som Spania finner man til og med Renault Clio som sedan.

Tungt forkledd

Det er alltid spennende å prøve å gjette seg til hva som skjuler seg under de svarte gevantene på en prototype som er til de grader tildekket. Hadde man ikke ant konturene av bakdørene kunne det til og med ha dreid seg om en kabriolet.

Man kunne jo trodd det var en fem-dørs fastback variant, men det er vel lite sannsynlig at Citroën ville tillate seg to forskjellige fem-dørs varianter av samme modell... Med andre ord er nok dette den fremtidige C4 sedan. Vi kan forvente en høyt plassert bakstuss og et betydelig bakre overheng.

Som i resten av C4-serien vil man finne igjen de vanlige Euro 4 - motoriseringene fra PSA, bensin og diesel, samt mulighet for sekvensiell Sensodrive halvautomatisk transmisjon.

Hvis designspråket vi har bevitnet fra Citroën den siste tiden er noe å gå etter er det, på grunnlag av disse bildene, grunn til å håpe på et nytt relativt elegant utseende produkt derfra om noen måneder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer