Når bilen blir livsstil

Er dette norges råeste garasje?

Kona fikk nytt kjøkken, Tom fikk ny garasje.

NORGES RÅESTE?:Tom Østli har lagt mange timer bak seg i planlegging og gjennomføring av garasjen sin i Drøbak. ter er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Video: Rune M. Nesheim Vis mer
Publisert

Har du noen gang tenkt på hva som befinner seg bak de hvite garasjeportene du kjører forbi daglig? Vi fikk nærmest sjokk da Tom Østli åpnet porten i sin garasje.

Detailing-studio

Vi kom dit for en helt annen grunn. Tom er nemlig lidenskapelig interessert i bilpleie, såkalt detailing. Dette har han holdt på med som hobby i over 40 av sine 60 år, noe også garasjen bærer preg av.

I taket har han flere sett med lys. Ytterst en skjult led-stripe, så en rad med lysstoffrør når han må ha arbeidslys til rydding i garasjen.

Innenfor har han skinner med spotter i 16 millioner farger og innenfor der igjen har han pulserende dioder og ei discokule til garasjefester etc. Og trodde du at Hot Roden i taket bare var for pynt? Den bruker han som referanse når han polerer biler.

Innenfor skap og skuffer er kjemikalier, polish, voks, kluter og pader sortert møysommelig etter bruksområder, og han har en egen tralle med flere poleringsmaskiner og lamper som han bruker fra gulvet og oppover for å se alle feil som er mulig å finne i lakken. Vogna har 6 uttak. Garasjen har over 170.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer