Er dette Volkswagen Club Sport?

Den seiler åpenbart under falsk flagg: Dekalen på siden er høyst sannsynlig lureri, mener ekspertene.

CLUB SPORT? Felgene er spesifikke, bilen er senket, luftinntakene foran større og hekkspoileren prominent. Dette er helt klart noe annet enn en alminnelig GTI! Foto: AUTOMEDIA
CLUB SPORT? Felgene er spesifikke, bilen er senket, luftinntakene foran større og hekkspoileren prominent. Dette er helt klart noe annet enn en alminnelig GTI! Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våre spionfotografer fra Automedia sperret opp øynene da denne dukket opp i nærheten av Volkswagens test-anlegg ved Nürburgring forleden dag.

Lure-emblem

«Wiechers Sport», står det på siden av bilen, noe som i utgangspunktet skulle indikere at det ikke er snakk om annet enn en trimmet Golf GTI fra tuning-firmaet med det samme navnet.

Grunnen til at Automedia er overbevist om at dette er maskerade, er for det første at bilen kom fra det offisielle Volkswagen-anlegget og at den var flankert av VW-folk i følgebiler.

Dessuten kan fotografen fortelle at disse var tydelig misfornøyde med at de ble fotografert.

Nylig kunne vi omtale lanseringen av VW Golf Sport - men det er noe ganske annet...

Heftigere enn GTI

GTI-en låt ifølge spionfotografen som en kraftigere bil enn standard GTI. Bilen var dessuten senket, hadde en frontspoiler med forstørrede luftinntak og en vinge bak som riktignok så noe påklistret ut, og muligens var der for testingens skyld. Fotografen greide i tillegg å se at setene er de samme som i nye Golf R.

Club Sport?

Resten overlates i skrivende stund til spekulasjoner, men det virker overveiende sannsynlig at VW forbereder en heftigere GTI-versjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer