Et egg du kan bo i

En campingvogn som kan utvides.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sett mer luksuriøse bobiler (som denne som har boblebad på taket) og campingvogner (se denne som går over to etasjer). Men er det plassfrekkhet som lokker deg, så blir det ikke mye snertnere enn dette.

Her kunne vi dratt på med blødmer rundt begreper som eggende, kul(ere) og kinderegg. Vi skal ikke det. Men konseptet fra industridesigner David Tonkinson vil garantert få hodene til å snu seg om det noen gang kommer i nærheten av en vei og en bil. Campingvognen er laget for å være liten under transport, men økes i størrelse ved parkering.

Møt Merhzeller Inhalt: Dette blir en snakkis på campingplassen

Får plass på en vanlig parkeringsplass

Størrelse er imidlertid et relativt begrep, og vi snakker ikke her om campingvogn i bolighusstørrelse. Det er heller snakk om et konsept som går fra bitteliten til bittelitt større. Det har vært et mål for designeren å lage den så liten og lett at den kan transporteres bak en liten bil, samt lagres på enkel måte i urbane strøk. Når den er lukket, måler den 2,2 x 3,9 meter, og passer på en standard parkeringsplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer