Et nesten virkelig spøkelse

Drømmer du om å kjøpe Rolls Royce Ghost? Med denne iPhone-appen blir drømmen enda litt mer intens.

DRØMMEBIL? Rolls Royce Ghost er uoppnåelig for de fleste, men både de som har råd og de som ikke har det kan drømme seg bort med en ny iPhone-applikasjon.
DRØMMEBIL? Rolls Royce Ghost er uoppnåelig for de fleste, men både de som har råd og de som ikke har det kan drømme seg bort med en ny iPhone-applikasjon. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å kjøre Rolls Royce ser fra utsiden ut som om noen har satt fire hjul på en palle gullbarrer, mens det fra innsiden skal være en luksusopplevelse som får passasjerene til å føle seg som, vel, en palle gullbarrer.

Prislistene er tilsvarende høye, og gjør at A4-ark må brukes i breddeformat for å få plass til alle nullene. En uoppnåelig drøm for de fleste, altså, men en iPhone-applikasjon gjør at du nå i det minste kan late som om du er i ferd med å bestille deg den fortsatt ganske ferske Ghost-modellen.

Med strek under late som.

Fantasiverden

Rolls Royce Ghost-appen er gratis, og gir deg muligheten til å velge alt fra farge og felger til interiør og trepaneltype, alt mens du hele tiden kan følge med på hvordan bilen ser ut fra de fleste tenkelige vinkler.

Det finnes tolv ulike lakkvarianter tilgjengelig, og selv om vi synes vårt eget valg med "diamantsort" og sølvlakkert panser er uslåelig, kan du naturligvis velge både "English White" og "Metropolitan Blue" uten å miste selvrespekten.

Du kan også legge til soltak og synlige, doble eksosrør, i tillegg til å velge mellom åtte ulike lærinteriør og fem typer finér. "Pianosort"? Joda, den er her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer